Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lees hier het laatste nieuws

Hoeveel GB heb ik nodig?

USB sticks zijn er in vele soorten en maten. Hoeveel u kunt opslaan op een USB stick is afhankelijk van de grootte van uw bestanden en de opslagcapaciteit van de USB stick. Welke USB stick u kiest, hangt dus af van waar u de USB stick voor wil gaan gebruiken.

USB sticks bedrukken

Bent u opzoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Dan zijn de bedrukte USB sticks zeker iets voor u! Doordat USB sticks onmisbaar zijn in het dagelijkse leven zijn ze voor elke doelgroep geschikt. De USB sticks met bedrukking zullen overal komen en op deze manier reclame maken voor uw bedrijf.

Bedrukte usb sticks

Bedrukte usb sticks zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten. De usb's kunnen worden bedrukte of gegraveerd met uw bedrijfsgegevens.

Usb sticks met bedrukking

USB sticks met bedrukking worden op kantoor en thuis dagelijks gebruikt om documenten, afbeeldingen of andere bestanden op te slaan. USB sticks zijn gemakkelijk en snel te bedrukken met uw eigen logo.

Bedrukte usb stick

Bedrukte usb stick met uw bedrijfsnaam, slogan of logo is geschikt voor elk bedrijf en kan worden ingezet als luxe relatiegeschenk.


Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?