Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Prijs

Crystal usb sticks


Crystal usb sticks

Een glazen USB-stick met gravure? Glazen USB sticks met gravure en bedrukte glazen USB-sticks kunt u online vinden in onze webshop.

U vindt in onze webshop USB-sticks in alle soorten en maten. De USB-sticks zijn in verschillende kleuren leverbaar en kunnen met verschillende opslagcapaciteiten geleverd worden. Een glazen USB-stick is niet iets wat je erg veel ziet.

Maar het is zeker een aanrader! Een glazen USB-stick met bedrukking heeft een chique uitstraling. Dit kan erg handig zijn wanneer u bijvoorbeeld klanten gaat bezoeken en u een USB-stick nodig heeft.

Een USB-stick is al een lange tijd een veel ingezet relatiegeschenk wat erg goed werkt. Maar u maakt er een nog origineler relatiegeschenk van wanneer u kiest voor een glazen USB-stick met opdruk!  De USB-stick van glas is zeer eenvoudig te bedrukken. De bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren. Wij voorzien uw glazen USB-stick goedkoop van uw bedrijfsgegevens. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of uw logo op een glazen USB-stick bedrukken en u creëert het ultieme promotiemiddel voor uw bedrijf.

De naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten, dat is het doel bij het inzetten van promotiemiddelen. Met een bedrukte glazen USB-stick zal dit gegarandeerd gebeuren!  Door uw bedrijfsgegevens, die wij goedkoop op uw USB-sticks bedrukt hebben, zullen veel mensen uw bedrijfsnaam of logo zien wanneer u de USB-sticks met opdruk uitdeelt op bijvoorbeeld feesten, beurzen of evenementen. De mooie glazen USB-sticks hebben een handig formaat om mee te nemen en om uit de delen. Mensen zullen de glazen USB-sticks met uw bedrukking erop mee naar huis nemen en nog vele malen gebruiken. 

Online glazen USB sticks met gravure bestellen? Bij USB stick wereld vindt u een ruim assortiment aan budget glazen USB sticks met opdruk en gegraveerde glazen USB sticks.

Bel mij terug!
Advies nodig?