Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Mini glazen usb stick

Wit
Rood
Blauw
Groen
Geel
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
2D Gravure
3D Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Glazen mini USB stick

Glazen USB sticks met opdruk online bestellen? Neem eens een kijkje inonze webshop op www.mijnusbstickwereld.nl! In ons ruime assortiment vindt u diverse glazen USB sticks met opdruk. Alle USB sticks uit onze webshop kunnen bedrukt en onbedrukt geleverd worden. Wij voorzien snel en goedkoop de glazen mini USB stick van een bedrukking of een gravering. De glazen USB sticks kunnen in 2D aan de buitenkant, of in 3D aan de binnenkant bedrukt of gegraveerd worden.

Glazen geheugensticks

Wanneer de glazen USB stick is voorzien van een bedrukking in de vorm van uw bedrijfsgegevens, kan de USB stick dienen als een promotiemiddel voor uw bedrijf. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de glazen USB stick bedrukken. Zo zullen de glazen USB sticks met opdruk goede reclamedragers van uw bedrijf zijn. Ook zal dit helpen met het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. De bedrukking is mogelijk in alle kleuren. Ook meerdere kleuren zijn mogelijk. Zo kunt u uw logo perfect uit laten komen op de mooie glazen geheugensticks. Zodra de USB stick contact maakt met een computer, verlicht de achterkant van de USB stick op. Dit LED licht is mogelijk in verschillende kleuren. Ook de opslagcapaciteit van de glazen USB stick met logo kunt u zelf kiezen. De opslagcapaciteit is minimaal 1GB en kan oplopen tot aan 32GB.

Gegraveerde glazen geheugenstick

Vraag op onze website gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan. Op dit digitale beeld krijgt u alvast een voorproefje van het eindresultaat van uw gekozen USB stick met uw bedrukking erop. Ook kunt u zonder verplichtingen een gratis offerte aanvragen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig met zoeken naar de juiste USB stick in ons assortiment? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen! Mijn USB stick wereld is de specialist op het gebied van relatiegeschenken en het goedkoop bedrukken ervan. Wilt u snel en goedkoop de glazen mini USB stick voorzien van uw bedrijfsgegevens? Bestel ze dan op www.mijnusbstickwereld.nl

Specificaties
Afmeting65 x 15 x 10 mm
DruktechniekGravure
Logo afmeting35 x 14 x 9 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJA
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?