Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Twister crystal usb

Zwart
Geel
Groen
Wit
Rood
Blauw
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
2D Gravure
3D Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Glazen rotate USB stick

Goedkoop een glazen twister USB-stick bestellen met uw logo erop bedrukt? Dan bent u bij mijn USB stick wereld aan het juiste adres! De roteerbare USB stick van glas is een functioneel relatiegeschenk dat goedkoop kan worden voorzien van een bedrukking of van een gravering! De glazen twister USB stick met opdruk beschikt over een geheugencapaciteit die kan variëren tussen 1GB en 32GB. De glazen rotate USB stick is voorzien van een draaibare, metalen clip. Hierdoor heb je geen losse dop meer die kwijt geraakt kan worden. Ook kan er aan de roteerbare geheugenstick een polsbandje gevestigd worden waardoor u de glazen USB stick gemakkelijk mee kunt nemen.

Glazen twister USB stick laten graveren

De twister USB stick van glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De glazen achterkant van de geheugensticks geeft licht bij gebruik. Dit LED licht is in verschillende kleuren mogelijk. Wij voorzien uw roteerbare USB sticks goedkoop en snel van een bedrukking. De bedrukking is mogelijk in 2D en in 3D. Wanneer u de glazen USB sticks een chiquere uitstraling wilt geven, kunt u de mooie glazen twister USB stick laten graveren met uw bedrijfsgegevens. Ook de gravering is mogelijk in 2D en in 3D.  Wanneer u de glazen twister USB stick laat bedrukken of graveren met uw bedrijfsgegevens, creëert u een uniek relatiegeschenk. Dit relatiegeschenk zal een goed promotiemiddel vormen voor uw bedrijf. Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Deel de bedrukte twister USB sticks uit op beurzen, evenementen of opendagen. Zo krijgen veel mensen de glazen USB sticks met uw logo of bedrijfsnaam erop in hun bezit en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroten!

Twister USB sticks

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u weten of uw ideeën haalbaar zijn? Neem dan gerust contact op met ons team. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en zal u zeker helpen met uw vragen! Bij USB stick wereld vindt u een ruim assortiment aan USB sticks die allemaal goedkoop kunnen worden voorzien van een bedrukking of gravering. Bedrukte twister USB sticks zijn de perfecte reclamedrager voor uw bedrijf. Bestel de twister USB sticks van glas goedkoop en snel op www.mijnusbstickwereld.nl

Specificaties
Afmeting65 x 15 x 10 mm
DruktechniekGravure
Logo afmeting35 x 14 x 9 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?