Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Vorm
Prijs

Custom made usb sticks

Custom made USB-stick met bedrukking of een custom made memorystick met logo? Dit zijn zeer geschikte relatiegeschenken die u allemaal kunt vinden in onze webshop op Usbstickwereld.

Een USB-stick met opdruk is iets wat je erg veel tegenkomt. Iedereen gebruikt wel een USB-stick om gemakkelijk bestanden op te slaan.Door het kleine formaat is een USB-stick met opdruk ook nog eens heel makkelijk om mee te nemen en uit te delen op evenementen, beurzen en opendagen. Maar wat nog leuker is dan een standaard USB-stick met bedrukking is een custom made USB-stick! Een custom made USB-stick ziet er heel leuk uit door zijn uiterlijk. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om custom made USB-sticks. U kunt geheel uw eigen USB-Stick met bedrukking ontwerpen.Dit is dan ook de reden waarom custom made USB-sticks met opdruk zo populair zijn.U kunt alles geheel naar eigen wens maken!

De custom made USB-sticks met bedrukking zijn een goed promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf mee te vergroten. Laat goedkoop uw bedrijfsgegevens op de eigen ontworpen USB-sticks bedrukken. Zo creëert u een origineel relatiegeschenk waar u uw klanten en relaties erg blij mee zult maken. U heeft ook de mogelijkheid om de mooie custom made USB-sticks te voorzien van een gravure.

De custom-made USB-stick met bedrukking is in 2D en in 3D verkrijgbaar. Ook heeft u een keuze uit verschillende geheugencapaciteiten. U kunt in bijna alle gevallen kiezen uit een geheugencapaciteit tussen de 1 en 32 GB.

Kortom, voor uw bedrukte custom made USB-sticks met opdruk bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u een ruim assortiment aan verschillende custom made USB-sticks met logo waar u zeker uw geschikte USB-stick met bedrukking tussen vindt!

Bel mij terug!
Advies nodig?