Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb eigen vorm druk & trek

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Ster
Cirkel
Veelhoek
Vierkant
Afgeronde vierkant
Ovaal
Rechthoek
Afgeronde rechthoek
Eigen vorm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
Zonder bestanden
Met bestanden
Onbeveiligd
Beveiligd
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Trekken en drukken usb stick met doming

 
Uw USB-stick in eigen vorm goedkoop bedrukken? Dat kan bij USB Stick Wereld. Een bedrukte USB-stick zal uw bedrijf optimaal promoten. U kunt zelf bepalen wat het uiterlijk wordt van deze USB-stick. Deze USB-stick zit niet in de vorm inbegrepen, maar u kunt de USB in en uit de vorm halen. Bijvoorbeeld als de vorm een telefoon is, kan u de USB onderaan de telefoon erin stoppen. 
 

Pluspunten van een USB-stick in eigen vorm

 
Een USB-stick in eigen vorm met logo is een erg doeltreffend relatiegeschenk. U kunt zelf kiezen in welke vorm u uw USB-stick wilt, waardoor u hem perfect bij uw bedrijf kan laten passen. Bijvoorbeeld een telefoon voor een elektronica bedrijf of een voetbal voor een voetbalvereniging. Op uw USB-stick zullen belangrijke documenten staan, waardoor de USB-stick meegenomen wordt naar vergaderingen en/of presentaties. De USB-stick met logo wordt dan vaak gezien. Hiermee zorgt u voor een vergroting van uw naamsbekendheid.
 

De verschillende mogelijkheden 

 
De USB-stick in eigen vorm heeft een ondergrond waarop uw eigen ontwerp komt te liggen. Deze ondergrond is verkrijgbaar in het wit en in het zwart. De afmetingen van de bedrukte USB-stick zijn minimaal 28 bij 45 millimeter en maximaal 79 bij 81,1 millimeter. De geheugencapaciteiten zijn 2Gb, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. De bedrukking is dubbelzijdig en kan natuurlijk in verschillende kleuren. 
 

Vragen en/of opmerkingen?

 
Heeft u nog vragen of weet u niet of uw ideeën haalbaar zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan voor u klaar en zullen u het beste advies mogelijk geven. Heeft u uw USB-sticks met logo snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij zullen zien wat we voor u kunnen doen. Natuurlijk hebben we ook nog andere mogelijkheden. Kijk voor deze mogelijkheden op: www.MijnUSBStickWereld.nl. Wij hebben eindeloos veel opties.
USB Stick Wereld is al jarenlang actief in het in- en verkopen van USB-sticks. Het goedkoop bedrukken van een custom made USB-stick kan u het beste bij ons. Een bedrukte USB-stick met uw logo is de perfecte reclamedrager voor uw bedrijf, organisatie of vereniging en zal uw bedrijf dan ook nog lange tijd goed promoten.
Specificaties
Afmetingmax. 79 x 81,1 mm
DruktechniekFull colour druk
Logo afmetingmax. 79 x 81,1 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?