Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb eigen vorm invoegen

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Ster
Cirkel
Veelhoek
Vierkant
Afgeronde vierkant
Ovaal
Rechthoek
Afgeronde rechthoek
Eigen vorm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
Zonder bestanden
Met bestanden
Onbeveiligd
Onbeveiligd
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Custom made USB sticks bestellen

Goedkoop een bedrukte USB stick in een door uw gekozen vorm bestellen? Bij USB stick wereld bieden wij u vele mogelijkheden aan op het gebied van custom made USB sticks met bedrukking! 
De custom made USB sticks hebben een mooi ontwerp waar de USB connector in verwerkt is.
De USB connector schuift gemakkelijk in de door uw ontworpen USB stick en is erg gemakkelijk in gebruik. U maakt de USB sticks geheel naar uw eigen smaak! U kiest zelf de vorm, kleur, en de bedrukking. Zo ontstaat er al snel een mooi en uniek relatiegeschenk. Ook de opslagcapaciteit van de USB sticks kunt u zelf bepalen. De opslagcapaciteit is variërend van 2GB tot aan 64GB. 

Een USB stick in eigen vorm als promotiemiddel

Een custom made USB stick met opdruk is een erg doeltreffend promotiemiddel voor uw bedrijf! Een mooie bedrukking op de USB stick in eigen vorm zorgt natuurlijk voor nog meer promotie! Daarom kunt u ook de bedrukking op de mooie USB sticks geheel zelf bepalen. Wij voorzien de eigen ontworpen USB sticks goedkoop van een full colour bedrukking. De bedrukking is mogelijk in alle kleuren en ook kunnen er meerdere kleuren gecombineerd worden! Zo kunt u uw logo perfect op de USB sticks uit laten komen. U kunt natuurlijk ook de USB sticks in de vorm van uw logo laten maken. Dit zorgt al helemaal voor een goede promotie van uw bedrijf! Alle vormen zijn mogelijk bij USB stick wereld! 
 

Gratis digitaal voorstel en offerte

Bij USB stick wereld heeft u altijd de mogelijkheid om vooraf aan uw bestelling gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan te vragen. Zo ziet u de eigen ontworpen memorysticks met uw bedrukking erop op een digitaal beeld. Dit kan u helpen wanneer u bijvoorbeeld twijfelt tussen verschillende vormen of bedrukkingen. Ook kan er een gratis offerte aangevraagd worden! 
 
Op www.mijnusbstickwereld.nl vindt u ons ruime assortiment dat zeker de moeite waard is om eens te bekijken! Ons personeel heeft jarenlange ervaring en zal u dan ook de beste service bezorgen! 
USB stick wereld is dé expert op het gebied van bedrukte custom made USB sticks! 
 
Specificaties
Afmetingmax. 78,3 x 78,3 mm
DruktechniekFull colour
Logo afmetingmax. 78,3 x 78,3 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?