Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb eigen vorm slide

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Ster
Cirkel
Veelhoek
Vierkant
Afgeronde vierkant
Ovaal
Rechthoek
Afgeronde rechthoek
Eigen vorm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
Zonder bestanden
Met bestanden
Onbeveiligd
Beveiligd
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Slide usb stick in eigen vorm

Uw USB stick in eigen vorm goedkoop bedrukken kan bij USB Stick Wereld. Een bedrukte, custom made USB stick is een ideale reclamedrager voor uw bedrijf. U kunt de USB-stick met logo in eigen vorm in elke vorm bestellen. De USB kunt u dan in de vorm schuiven, zodat hij beschermd is en niet beschadigd kan worden.

Het nut van een USB stick in eigen vorm

Een bedrukte custom made USB-stick is een zeer doeltreffend promotiemiddel. U kunt de USB-stick met logo bestellen in elke vorm die u wilt, zodat u hem perfect bij uw bedrijf kan laten passen. Bijvoorbeeld een brandweerauto voor de brandweer of een politieauto voor de politie. De USB-stick bevat documenten die meegenomen worden naar veel verschillende plekken, waardoor veel mensen de USB stick zullen zien. Ook zijn de USB sticks van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en nog lange tijd onder de ogen zullen komen van verschillende mensen. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid.

De verschillende mogelijkheden van onze USB stick

Onze uitschuifbare USB stick heeft een ondergrond, waar uw ontwerp op komt te liggen. Deze ondergrond is in het wit. Er zijn verschillende afmetingen van de bedrukte USB stick mogelijk. De afmetingen zijn minimaal 25,2 bij 19,6 millimeter en maximaal 78,4 bij 78,4 millimeter. Er zijn verschillende geheugencapaciteiten mogelijk, variërend van 2GB tot 64GB. De bedrukking van de custom made USB stick is mogelijk in verschillende kleuren en dubbelzijdig.

Vragen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Twijfel niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen u de beste adviezen geven. Heeft u de bedrukte custom made USB stick snel nodig? Neem contact op met ons en wij zullen zien wat we voor u kunnen doen. Er zijn natuurlijk nog ontzettend veel andere mogelijkheden. Deze mogelijkheden staan op: www.MijnUSBStickWereld.nl. We hebben eindeloos veel mogelijkheden en garanderen dat u bij ons het perfecte relatiegeschenk kan vinden, die het beste bij uw bedrijf past.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de in- en export van USB sticks. Het goedkoop bedrukken van custom made memory sticks doet u het beste bij USB Stick Wereld. Een USB stick in eigen vorm met logo zal u bedrijf, organisatie of vereniging nog lang en goed promoten. 

 

Specificaties
Afmetingmax. 78,4 x 78,4
DruktechniekFull colour
Logo afmetingmax. 78,4 x 78,4
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?