Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb eigen vorm weggewerkt

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Ster
Cirkel
Veelhoek
Vierkant
Afgeronde vierkant
Ovaal
Rechthoek
Afgeronde rechthoek
Eigen vorm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
Zonder bestanden
Met bestanden
Onbeveiligd
Beveiligd
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Custom made weggewerkt usb met doming

Uw eigen USB-stick goedkoop bedrukken? Dat kan bij USBStickWereld. Een bedrukte memory stick   in eigen vorm is een ideale reclamedrager voor uw bedrijf of organisatie. U kunt deze USB-stick met logo in elke vorm bestellen. De USB zit dan in de vorm zelf, dus als u hem eruit haalt, haalt u een stukje van de vorm weg. Zo is hij altijd beschermd en zal hij niet beschadigen.

 

Voordelen van een USB-stick in eigen vorm                                                                                                  

Een bedrukte USB-stick in eigen vorm is een zeer effectief promotiemiddel. U kunt hem bestellen in de vorm die uw wilt, dus u kan hem perfect laten passen bij uw bedrijf, bijvoorbeeld een auto voor een autobedrijf of gewoon in de vorm van het logo van uw bedrijf. De USB-stick zal door uw klanten meegenomen worden naar presentaties of bijvoorbeeld een belangrijke vergadering. Hierdoor zal uw USB-stick met logo door veel mensen gezien worden. Ook zijn de USB-sticks van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en dus nog lang onder de ogen komen van verschillenden mensen.

 

Mogelijkheden                                                                                          

De USB-stick heeft een ondergrond, waarop uw eigen vorm komt te liggen. Deze ondergrond is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bedrukking kan dubbelzijdig en ook in verschillende kleuren. Zo kunt u de perfecte combinatie maken, die het beste bij uw bedrijf past. De capaciteit van de USB met logo varieert van 2GB tot wel 64GB. De afmetingen zijn minimaal 18 bij 21 mm en maximaal 156,6 bij 78,3 mm. De bedrukbare oppervlakte is hetzelfde.

 

Heeft u vragen?                                                                                                                                                

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met onze werknemers. Zij zullen u de beste adviezen geven. Heeft u de USB-sticks snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij kijken wat we kunnen doen. Er zijn natuurlijk nog vele andere mogelijkheden. Kijk voor deze mogelijkheden op: www.MijnUSBStickWereld.nl. wij hebben eindeloos veel opties en garanderen dat u bij ons het relatiegeschenk zal vinden, dat het beste bij uw bedrijf past.

USB Stick Wereld heeft jarenlange ervaring in de in- en export van USB-sticks. Het goedkoop bedrukken van USB-sticks doet u het beste bij ons. Een bedrukte USB-stick in eigen vorm is de perfecte reclamedrager voor uw bedrijf of organisatie en zal uw bedrijf nog lange tijd goed promoten. 

Specificaties
Afmetingmax. 156,6 x 78,3 mm
DruktechniekFull colour druk
Logo afmetingmax. 156,6 x 78,3 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?