Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb eigen vorm zonder dop

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Ster
Cirkel
Veelhoek
Vierkant
Afgeronde vierkant
Ovaal
Rechthoek
Afgeronde rechthoek
Eigen vorm
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
Zonder bestanden
Met bestanden
Onbeveiligd
Beveiligd
50
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Dop loze usb stick in eigen vorm

 

Uw USB Stick in eigen vorm goedkoop bedrukken doet u het beste bij USB Stick Wereld. Een bedrukte USB Stick in eigen vorm is de perfecte reclamedrager. U kunt de USB Stick in eigen vorm met logo in elke vorm bestellen. De USB connector steekt bij deze USB Stick met logo uit.
 

Voordelen USB Stick in eigen vorm

 
Een custom made USB Stick is een zeer effectief promotiemiddel. U kunt de USB Stick zonder dop in elke vorm bestellen, zodat hij precies bij uw bedrijf past. U kunt bijvoorbeeld een cakeje bestellen als u een bakkerij heeft of natuurlijk gewoon in de vorm van uw eigen logo. De USB Stick met logo bevat belangrijke documenten die mee zullen worden genomen naar verschillende plekken, zoals een vergadering of presentatie. Door de opvallende vorm, zal de USB Stick met logo door veel mensen gezien worden. Ook zijn onze bedrukte USB Sticks van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij met een originele memory stick, maar zorgt u ook nog voor een toename va uw naamsbekendheid.
 

De mogelijkheden

 
De USB Stick zonder dop heeft een ondergrond, waarop uw ontwerp komt te liggen. Deze ondergrond is verkrijgbaar in het wit en in het zwart, zodat u kan kiezen welke het beste bij uw bedrijf past. De afmetingen van de USB Stick in eigen vorm zijn minimaal 17,9 bij 20,9 millimeter en maximaal 78,4 bij 78,4 millimeter. De bedrukte USB Stick heeft verschillende geheugencapaciteiten, variërend van 2GB tot 64GB. De bedrukking van onze custom made USB Stick is mogelijk in verschillende kleuren en dubbelzijdig. 
 

Vragen en/of opmerkingen

 
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen u de beste adviezen geven. Heeft u de bedrukte USB Sticks zonder dop snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Voor deze mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op: www.MijnUSBStickWereld.nl. Wij hebben eindeloos veel mogelijkheden en garanderen dat u het perfecte relatiegeschenk vindt, dat het beste bij uw bedrijf past.
 
Onze werknemers zijn al jarenlang actief in de in- en verkoop van USB Sticks. Uw custom made USB stick zonder dop goedkoop bedrukken doet u het beste bij ons. Een USB Stick in eigen vorm met logo zal uw bedrijf, vereniging of organisatie nog lang en goed promoten.

 

Specificaties
Afmetingmax. 78,4 x 78,4
DruktechniekFull colour
Logo afmetingmax. 78,4 x 78,4
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?