Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb pen

Zwart
Oranje
Wit
Groen
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
Gravure
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Pennen met usb stick

Pennen met usb stick zijn te bestellen tot een maximum geheugen van 32GB, minimum geheugen van de USB stick pen is 1GB. Bedrukking personalisatie is op verschillende posities van de pen mogelijk, waardoor uw logo of eigen tekst op de pen usb stick komt te staan. De USB stick kunt u uit de pen halen en direct gebruiken. Een pen met ingebouwde usb stick kan worden voorzien van een Full colour bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam of gravure. De pen usb is leverbaar in verschillende basiskleuren. De gepersonaliseerde bedrukking op de USB stick pen kan in alle gewenste kleuren worden gedrukt.  De luxe gepersonaliseerde usb-stick pen met opdruk in kleine en grote oplage vindt u hier het voordeligst.

Verras je relaties met een unieke pen met usb-stick

Verras je relaties met een unieke pen met usb-stick op een evenement, beurs, of andere bijeenkomst door deze uit te delen. Een pen usb-stick met logo laten bedrukken kan gemakkelijk, snel en goedkoop bij usbstickwereld. Een gepersonaliseerde usb-stick pen met opdruk is functioneel als zakelijk relatiegeschenk. Een pen met usb stick wordt ook wel een usb flash drive pen genoemd in de relatiegeschenkenbranche. Een gepersonaliseerde usb stick pen met opdruk zorgt als promotiemiddel in een korte tijd voor positieve resultaten voor uw organisatie. Promoten met een usb stick pen met bedrukking van bedrijfslogo is erg gemakkelijk.

Digitaal voorstel bedrukte pen met usb

De bedrukking van hoge kwaliteit op de USB-stick pennen zorgt ervoor dat uw persoonlijke logo of bedrijfsnaam vaak gezien wordt. Ook vinden relaties of klanten het altijd leuk om een pen met usb stick in ontvangst te nemen. Om u een beeld te kunnen geven van de pen met usb-stick inclusief bedrukking maken wij graag een digitaal voorstel voor u. Deze digitale drukproef van de pennen met usb sticks is gratis en zonder verplichtingen. Ook maken wij graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u.

Specificaties
Afmeting145 x 16 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting40 x 8 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren2
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?