Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Twister houten usb stick

1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Houten USB stick bestellen

Twister houten Usb stick goedkoop bestellen en bedrukken? Dan bent u bij USB stick wereld aan het juiste adres! Wij hebben een ruime keuze aan goedkope duurzame USB sticks die wij ook zeer goedkoop voorzien van een mooie full colour bedrukking of een gravure. De roteerbare Usb stick is gemaakt van esdoorn hout en daardoor erg ecologisch verantwoord. De twister USB stick beschikt over een draaibare houten clip die de functie van de dop vervangt. Dit is erg handig aangezien er zo geen losse doppen meer kwijtgeraakt kunnen worden. Ook zit er aan de roteerbare USB stick een sleutelhanger waardoor hij gemakkelijk aan bijvoorbeeld uw sleutelbos gevestigd kan worden.  De geheugencapaciteit kunt u zelf bepalen en varieert tussen de 1GB en 32GB.

Bedrukte twister USB stick

De twister usb stick goedkoop bedrukken met uw bedrijfsgegevens, dat kan bij mijn USB stick wereld. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de mooie roteerbare geheugenstick bedrukken. Zo krijgt u een uniek en effectief relatiegeschenk! Gebruik de bedrukte USB sticks als reclamemiddel voor uw bedrijf en deel ze uit op bijvoorbeeld opendagen en beurzen. Zo maakt u een goede reclame voor uw bedrijf en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf ook zeker vergroten! Wilt u de houten rotate USB sticks liever een chiquere uitstraling geven? U kunt de USB sticks ook voorzien van een gravure!

Online draaibare houten USB bestellen

 

De beste online webshop voor het bestellen van houten twister USB sticks vindt u op www.mijnusbstickwereld.nl! Hier vindt u een ruim assortiment aan mooie USB sticks die allemaal bedrukt of onbedrukt snel bij u geleverd zullen worden. De levertijd is altijd snel! Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte of een digitaal voorstel aan op onze website! Dit kan u helpen wanneer u twijfelt tussen verschillende USB sticks met bedrukking. De bedrukte houten twister Usb stick is een mooie reclamedrager voor uw bedrijf en zal zeker zorgen voor een goede promotie! 

Specificaties
Afmeting65 x 21 x 12 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting50 x 17 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons