Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies het aantal GB
Accessoires
Prijs

USB card

Budget credit card USB-stick met bedrukking bestellen? Credit card flash drives met opdruk en vele andere USB-sticks met logo bestelt u goedkoop op Usbstickwereld! 

Een credit card USB-stick is een speciale vorm USB-stick. De credit card USB-stick is namelijk zo dun als een credit card en heeft ook hetzelfde formaat als een credit card! Dit maakt de credit card USB-stick met bedrukking ontzettend handig! Je kunt de bedrukte credit card USB-stick gemakkelijk opbergen in uw broekzak, portemonnee of in een agenda. Zo heeft u hem altijd bij zich! 

Ook kan de credit card USB-stick eenvoudig worden bedrukt. Er is een ruim oppervlak waar uw logo of bedrijfsnaam duidelijk op bedrukt kan worden. Er kan bijvoorbeeld ook een foto of een tekst op de budget credit card USB-stick worden bedrukt. De credit card USB-stick kan op twee zijden worden bedrukt. De bedrukking is van een goede kwaliteit en zal erg mooi staan op de credit card USB-stick!

Zoekt u een reclamemiddel voor uw bedrijf? U kunt de bedrukte credit card USB-sticks hier perfect voor gebruiken! Je kunt ze uitdelen als visitekaartjes met uw bedrijfsgegevens er duidelijk op bedrukt. Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf uitbreiden? Dan is het uitdelen van de credit card USB-sticks met bedrukking een erg goed idee.

De beste online webshop voor bedrukte Credit card USB-sticks. De mooiste credit card geheugensticks met logo bestel je goedkoop bij USB stick wereld.

Bel mij terug!
Advies nodig?