Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Mini krediet kaart usb stick

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Mini USB Stick kaart

 
Uw USB Stick goedkoop bedrukken doet u het beste bij USB Stick Wereld. Een USB Stick met logo is een zeer doeltreffend promotiemiddel. De USB Stick is een kleine kaart die u volledig naar wens kunt bedrukken op allebei de kanten. 
 

Voordelen USB Stick mini kaart

 
De bedrukte USB Stick is erg dun waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De USB Stick is in het bijzonder erg leuk als u bijvoorbeeld de werknemers van uw bank wilt verrassen, want de USB Stick is in de vorm van een creditcard. Op de USB Stick met logo staan natuurlijk belangrijke documenten, die dus meegenomen zullen worden naar verschillende plekken. Zo zal uw logo door veel mensen worden gezien. Ook zijn onze USB Sticks van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en dus lang onder de ogen komen van verschillende mensen. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij en versterkt u uw relaties, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid.
 

Mogelijkheden mini USB Stick kaart

 
De USB Stick in de vorm van een creditcard kunt u aan beide kanten laten bedrukken. De lengte van de bedrukte USB Stick is 60 millimeter, de breedte is 30 millimeter en de dikte is 2,9 millimeter. De USB Stick met logo is verkrijgbaar met verschillende geheugencapaciteiten. Deze geheugencapaciteiten variëren van 2GB tot 64GB. Onze bedrukking is fotorealistisch.
 

Vragen?

 
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen  de beste adviezen geven. Heeft u de bedrukte USB Sticks snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij kijken wat we voor kunnen doen. Er zijn natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden. Kijk voor deze mogelijkheden op: www.MijnUSBStickWereld.nl. Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden en garanderen dat u bij ons het perfecte relatiegeschenk zal vinden.
 
Onze werknemers zijn al jarenlang actief in het in- en verkopen van USB Sticks. Het goedkoop bedrukken van uw USB Stick met logo doet u het beste bij ons. De USB Stick in de vorm van een creditcard zal uw bedrijf, organisatie of vereniging nog lang en goed promoten. 
Specificaties
Afmeting60 x 30 x 2,9 mm
DruktechniekFull colour druk
Logo afmeting60 x 30 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?