Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Vierkante credit card usb

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

USB Stick in de vorm van een vierkante kaart

 
Uw USB Stick goedkoop bedrukken? Dat kan bij USB Stick Wereld. Een bedrukte USB Stick is een doeltreffend promotiemiddel. Deze USB Stick is in de vorm van een vierkante kaart, die u aan allebei de kanten volledig naar wens kan bedrukken.
 

Voordelen USB Stick 

 
De USB Stick in de vorm van een vierkante kaart is zeer dun, waardoor hij licht en klein is. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen. U kunt de USB Stick bedrukken met welk ontwerp dan ook, maar u kunt hem natuurlijk ook gewoon bedrukken met uw business kaartje. Zo zal uw USB Stick extra opvallen en wordt uw bedrijfsnaam bekender. De bedrukte USB Stick draagt belangrijke documenten met zich mee. Hij zal dus vaak worden meegenomen naar bijvoorbeeld een presentatie of vergadering. U maakt dan niet alleen u klanten blij en versterkt uw relaties, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid. 

Mogelijkheden USB Stick square card

 
De USB Stick in de vorm van een vierkant kunt u aan beide kanten bedrukken met elk ontwerp dat u maar wilt. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. De USB Stick is 40 millimeter breed, 40 millimeter hoog en 2,9 millimeter dik. De bedrukte USB Stick is verkrijgbaar in verschillende geheugencapaciteiten, variërend van 2GB tot 64GB..
 

Vragen of opmerkingen?

 
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor uw klaar en zullen u gegarandeerd de beste adviezen geven. Heeft u de USB Sticks met logo snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Er zijn natuurlijk ook nog vele andere mogelijkheden. Neem voor deze mogelijkheden even een kijkje op: www.MijnUSBStickWereld.nl. Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden en garanderen dat u bij ons het perfecte relatiegeschenk zal vinden, dat het beste bij uw bedrijf past. 
 
Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de in- en export van USB Sticks. Het goedkoop bedrukken van uw USB Stick doet u het beste bij ons. De USB Stick in de vorm van een vierkante kaart zal uw bedrijf, organisatie of vereniging nog lang en goed promoten. 
Specificaties
Afmeting40 x 40 mm
DruktechniekFull colour druk
Logo afmeting40 x 40 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?