Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Creditcard USB stick rond

1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Zonder accessoires
Met sleutelhanger
Met lanyard
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Credit card usb stick

Een ronde USB stick zo dun als een creditcard bestellen, dat doe je op www.mijnusbstickwereld.nl! De ultradunne USB stick met opdruk is een zeer effectief relatiegeschenk. De USB stick is zo dun als een credit card en kan dus makkelijk mee worden genomen in  je portemonnee of broekzak. De credit card USB stick heeft een opslagcapaciteit variërend van 1GB tot 32GB.

Usb stick als promotiemiddel

De credit card USB stick beschikt over een groot oppervlakte om uw logo mooi op uit te laten komen. De ultradunne USB stick kan op twee zijden full colour bedrukt worden. De bedrukking van de ronde credit card USB sticks is mogelijk in alle kleuren. Ook kunnen er meerdere kleuren gecombineerd worden. Wij voorzien de ronde credit card geheugenstick goedkoop van uw bedrijfsgegevens zodat u de USB sticks ook kunt inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf door de USB sticks met uw logo erop uit te delen aan mensen op beurzen en grote evenementen. Zo krijgen veel mensen uw logo of bedrijfsnaam te zien en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroten.

Goedkope bedrukte USB-sticks

Via onze website heeft u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan te vragen. Hierbij ziet u hoe de bedrukking uiteindelijk op de USB stick eruit komt te zien. Ook een offerte kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. Bij mijn USB stick wereld streven wij altijd naar een snelle levering. U heeft soms zelfs de mogelijkheid om uw bestelling met een express levering te verzenden. Voor de mogelijkheden van een express levering kunt u terecht bij ons personeel. Zij zullen u hier verder mee helpen.

Snel en goedkoop bedrukte USB sticks in de vorm van een credit card bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod aan USB sticks waar u uw keuze uit kunt maken. Alle USB sticks kunnen worden voorzien van een full colour bedrukking, maar kunnen ook onbedrukt bij u geleverd worden.

Specificaties
Afmeting4,3 x 4,3 x 0,3 cm
Geheugen1-32 GB
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons