Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Biologisch afbreekbaar usb stick

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
Anders

Informatie

Online biologisch afbreekbare USB stick bestellen

De biologisch afbreekbare USB stick met opdruk is een uniek en effectief relatiegeschenk. Deze duurzame USB stick bestel je het goedkoopst op www.mijnusbstickwereld.nl! De USB stick is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en dus erg milieubewust. Voor  een lage prijs voorzien wij de USB stick van een mooie full colour bedrukking.  De USB sticks hebben een geheugencapaciteit variërend van 1GB tot aan 32GB.

Bedrukte duurzame USB sticks

De USB sticks goedkoop voorzien van een full colour bedrukking, dat kan bij USB stick wereld. Voor een lage prijs bedrukken wij uw bedrijfsgegevens op de USB sticks. Laat bijvoorbeeld  uw logo, website of bedrijfsnaam op de budget geheugensticks bedrukken. Zo creëert u uniek relatiegeschenk. Bedrukte memorysticks zijn een effectief relatiegeschenk voor uw bedrijf. U maakt mensen blij met de mooie USB sticks en maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf. Zo dient de USB stick met opdruk ook als een goed promotiemiddel. Wanneer veel mensen de bedrukte USB sticks in handen krijgen zult u merken dat de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten! 

Snelle levering van de budget USB sticks

 

De budget USB sticks met opdruk wilt u natuurlijk snel in huis hebben. Dat is geen probleem bij USB stick wereld. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling altijd snel bij u  geleverd wordt. Ook hebben wij de optie om uw bestelling met een spoedlevering te verzenden. Wilt u voordat u definitief uw bestelling plaatst graag weten hoe de bedrukking op de USB sticks eruit zal komen te zien? Dan kunt u op onze website een digitaal voorstel aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld waarop te zien is hoe uw logo of bedrijfsnaam op de USB sticks zal komen te staan. Dit is net als het aanvragen van een offerte geheel gratis en vrijblijvend. Heeft u vragen of weet u niet of uw ideeën haalbaar zijn? Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en het goedkoop bedrukken ervan. U kunt ze bereiken via de chat, mail en telefoon en zij zullen u zeker verder helpen! 

Specificaties
Afmeting59 x 18 x 8 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting26 x 10 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren2
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?