Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Mensen usb stick

Wit
Blauw
Zwart
Rood
Roze
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
Anders

Informatie

Bedrukte mens usb stick

Een bedrukte USB stick in de vorm van een persoon bestellen? Wij hebben in ons assortiment verschillende USB sticks in de vorm van een poppetje die wij precies naar uw keuze bedrukken met uw bedrijfsgegevens! De vorm van de persoon die afgebeeld staat op de USB stick kan verschillend zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld een bouwvakker, voetbal speler, dokter en een verpleegster.

USB stick in de vorm van een persoon als relatiegeschenk

De USB stick in de vorm van een persoon kan in vele branches ingezet worden als relatiegeschenk. Voor ziekenhuizen bijvoorbeeld is de USB stick in de vorm van een dokter erg leuk om uit te delen aan de patiënten. Voetbalverenigingen kunnen de voetballer USB stick weg geven aan alle clubleden. Je kunt erg veel kanten op met de USB sticks in de vorm van verschillende personen! De bedrukking op de budget USB stick zorgt ervoor dat de USB stick ook als promotiemiddel ingezet kan worden. Een USB stick met uw bedrijfsgegevens erop kan ook erg handig zijn wanneer u de naamsbekendheid van uw bedrijf wilt vergroten.

USB stick bedrukken met uw logo

De mooie USB sticks kunnen wij goedkoop bedrukken met uw bedrijfsgegevens in de vorm van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door de bedrukking die wij aanbrengen op de USB sticks wordt er een uniek relatiegeschenk gecreëerd. De USB stick in de vorm van een persoon kan op de achterzijde worden voorzien van een full colour bedrukking. De bedrukking is mogelijk in alle kleuren. Ook kan er in meerdere verschillende kleuren bedrukt worden. Zo komt uw logo extra mooi uit op de USB sticks.

Digitaal voorstel en een snelle levering

Bij USB stick wereld heeft u altijd de mogelijkheid om online een gratis offerte en een gratis digitaal voorstel aan te vragen. Dit is beide geheel vrijblijvend. Over de levering hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Wij streven altijd naar een snelle levering! Heeft u uw bestelde artikelen extra snel nodig? Vaak is er de mogelijkheid om uw bestelling met een spoedlevering te versturen! Voor de mogelijkheden hiervan kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar via de chat, mail en telefoon.

Specificaties
Afmeting65 x 27 x 11 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting22 x 17 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?