Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Mini twister usb

Grijs
Groen
Blauw
Zwart
Roze
Oranje
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Budget mini twister USB sticks

Een bedrukte mini twister USB stick met een draaibare clip die de functie van de losse dop vervangt vindt u in de webshop van USB stick wereld! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van USB sticks en het goedkoop bedrukken ervan. Bent u opzoek naar budget mini twister USB sticks die altijd snel bij u thuis geleverd zullen worden? Dan zit u bij ons goed!

Mini USB sticks met bedrukking

De mini twister USB stick is de kleine variant van de populaire twister USB stick. Door het kleine formaat is de mini twister USB stick erg handig om overal mee naartoe te nemen. Ondanks het kleine formaat van de roteerbare USB stick, beschikt de USB stick over een groot oppervlakte om uw logo opvallend op te bedrukken. Wij voorzien de mini draaibare USB sticks goedkoop van een bedrukking. Bedruk de mini roteerbare USB stick met uw bedrijfsgegevens erop! Hierdoor ontstaat er een uniek relatiegeschenk. Wilt u de mini twister USB stick een chiquere uistraling geven? Laat uw bedrijfsnaam of logo dan graveren op de mooie USB sticks. Bedrukte of gegraveerde USB sticks zijn een erg effectief promotiemiddel voor uw bedrijf. Deel de mini USB sticks met bedrukking uit op opendagen, evenementen of  beurzen. Zo maakt u een goede reclame voor uw bedrijf en vergroot u de naamsbekendheid. Mensen zullen erg blij zijn met de mini twister USB stick als geschenk en door het kleine formaat van de geheugenstick nemen ze hem gemakkelijk overal mee naar toe. De mini twister USB stick is zeker een goede reclamedrager voor uw bedrijf!

Digitale drukproef bedrukte USB stick

Op onze website heeft u de mogelijkheid om gratis een digitale drukproef aan te vragen. Hierbij krijgt u een digitaal voorbeeld van het eindresultaat van de USB stick met bedrukking erop. Het aanvragen van een digitale drukproef is geheel vrijblijvend! Ook kunt u een gratis offerte aanvragen! Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons personeel. Zij zijn bereikbaar via de chat, mail en telefoon en zullen altijd klaar staan om u te helpen.

Het grootste aanbod aan USB sticks vindt u op www.mijnusbstickwereld.nl! Bedrukte USB sticks of USB sticks met gravering, het kan allemaal. Wij zijn de specialist in relatiegeschenken!

Specificaties
Afmeting33 x 16 x 6 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting33 x 16 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?