Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Miniatuur usb stick

Wit
Roze
Blauw
Goud
Limegroen
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Mini USB stick met metalen clip

Een budget mini USB stick met bedrukking bestellen, dat kan bij mijn USB stick wereld! In ons ruime assortiment aan USB sticks vindt u verschillende bedrukte USB sticks. Bedrukt of onbedrukt, de budget USB sticks worden altijd snel bij u geleverd! De mini USB stick is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook heeft de mini USB stick een metalen clip die de functie van de dop vervangt. Zo heeft u geen last meer van losse doppen die kwijtgeraakt kunnen worden. De opslagcapaciteit van de mini USB stick kan variëren van 1GB tot 32GB. De opslagcapaciteit kunt u zelf bepalen.

Bedrukte mini USB gebruikt als geschenk

Wij voorzien goedkoop de mini USB stick van een bedrukking of gravering.  Door de full colour bedrukking krijgt de mini USB stick een uniek uiterlijk. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website op de mini USB stick bedrukken. Zo zijn de mooie USB sticks ook bruikbaar als promotiemiddel voor uw bedrijf. U maakt een goede reclame voor uw bedrijf wanneer u de bedrukte mini USB gebruikt als geschenk en ze uitdeelt op grote evenementen en opendagen. Veel mensen zullen zo uw bedrijfsgegevens op de mini USB stick zien staan. Dit zorgt natuurlijk voor een goede reclame en een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf!

Spoedlevering USB sticks

Heeft u vragen over de producten of twijfelt u of uw ideeën haalbaar zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met ons team! Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u zeker verder helpen! Ook kunt u altijd een gratis offerte en een gratis digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend! Wij streven altijd naar een snelle levering. Bedrukte USB sticks of onbedrukte USB sticks, wij zorgen dat u de producten snel geleverd krijgt! Heeft u de producten extra snel nodig? Neem dan even contact op met onze medewerkers. Vaak is er de mogelijkheid om uw bestelling met een spoedlevering te versturen! Mijn USB stick wereld is de beste online webshop op het gebied van USB sticks. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van USB sticks en het goedkoop bedrukken ervan. In ons ruime assortiment zult u gegarandeerd de USB stick vinden die u zocht! 

Specificaties
Afmeting32 x 14 x 6 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting33 x 16 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons