Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Op lichtende usb stick

Blauw
Rood
Groen
Wit
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Bedrukte lichtgevende usb stick als relatiegeschenk

Uw USB stick goedkoop bedrukken met een lichtgevend logo? Dat kan bij USB Stick Wereld. Deze USB stick kan u bedrukken met uw logo. Als u de bedrukte memory stick in de computer steekt, geeft hij licht. Zo valt hij extra op, waardoor uw logo door meer mensen gezien zal worden.

Voordelen lichtgevende USB Stick

De lichtgevende USB Stick is een erg doeltreffend promotiemiddel. De bedrukte USB Stick draagt belangrijke documenten met zich mee. Daarom zal hij door uw klanten meegenomen worden naar veel plekken, bijvoorbeeld een presentatie en vergadering. Het logo geeft licht, zodra u hem in de computer steekt. Hij valt hierdoor extra op en trekt meer aandacht. Hij zal dus onder de ogen komen van veel mensen. Ook is de lichtgevende USB Stick van goede kwaliteit. De bedrukte USB Stick wordt nog lange tijd gezien. Zo versterkt u niet alleen uw relaties met een origineel relatiegeschenk, maar zorgt u ook voor een vergroting van uw naamsbekendheid.

Mogelijkheden van de lichtgevende memory stick

De USB Stick met lichtgevend logo heeft verschillende geheugencapaciteiten. Deze zijn 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Het formaat van de USB stick is 57 mm bij 23 mm bij 7 mm. Het maximale formaat van het logo is 25 mm bij 10 mm, maar kleiner is natuurlijk ook mogelijk. Het logo is verkrijgbaar in 5 kleuren. Zo kan u de kleur kiezen, die u bedrijf het beste naar voren laat komen.

Vragen

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze werknemers. Wij zullen u de beste adviezen geven, zodat u met een tevreden gevoel uw klanten blij kan maken. Heeft u de lichtgevende USB Sticks snel nodig? Neem dan contact op en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Wij hebben ook nog veel andere mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden op: www.MijnUSBStickWereld.nl

Specificaties
Afmeting57 x 23 x 7 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting25 x 10 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren1
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?