Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Originele usb stick

2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Doming
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Uw USB Stick goedkoop bedrukken doet u het beste bij Mijn USB Stick Wereld. Een bedrukte  USB Stick is een zeer effectief promotiemiddel. Deze USB Stick met logo heeft een dop zodat hij niet kan beschadigen en dus erg lang meegaat.
 

Voordelen USB Stick

Een memory stick draagt belangrijke documenten met zich mee. Hierdoor wordt hij vaak meegenomen naar verschillende plekken, zoals een belangrijke vergadering of presentatie. De USB Stick met logo wordt dan dus door veel mensen gezien. Onze USB Sticks zijn van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en nog lang onder de ogen komen van verschillende mensen. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij en versterkt u uw relaties, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid.
 

Mogelijkheden

De USB Stick is dubbelzijdig bedrukbaar. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u die kan combineren met uw logo. Zo kunt u uiteindelijk de combinatie maken die het beste  bij uw bedrijf past. U kunt de USB Stick ook laten gravuren. De bedrukking is mogelijk is alle kleuren. De originele USB Stick is 55 millimeter lang, 17,4 millimeter breed en 6 millimeter dik. De afmetingen van het logo zijn 31 millimeter bij 12,7 millimeter. De bedrukte USB Stick is verkrijgbaar met verschillende geheugencapaciteiten. Deze variëren van 2GB tot 64GB.
 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor uw klaar. Wij garanderen de beste adviezen. Heeft u de bedrukte USB Sticks snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij zullen ons uiterste best voor u doen. Er zijn natuurlijk ook nog talloze andere mogelijkheden. Neem voor deze mogelijkheden even een kijkje op: www.MijnUSBStickWereld.nl. wij hebben ontzettend veel mogelijkheden en garanderen dat u bij ons het perfecte relatiegeschenk zal vinden, dat precies bij uw bedrijf of organisatie past.
Onze werknemers zijn al jarenlang actief in de in- en verkoop van USB Sticks. Het goedkoop bedrukken van uw USB Sticks doet u dan ook het beste bij ons. Een bedrukte USB Stick zal uw bedrijf, organisatie of vereniging nog lang en goed promoten.
Specificaties
Afmeting55 x 17,4 x 6 mm
DruktechniekFull colour druk
Logo afmeting31 x 12,7 mm
Minimale afname50
Standaard levertijd14 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?