Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Silicon valley usb stick

Zwart
Wit
Blauw
Paars
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Siliconen USB stick goedkoop

Een budget USB stick met een siliconen behuizing bestellen? Dat doe je bij mijn USB stick wereld! De siliconen USB stick kan bedrukt en onbedrukt bij u geleverd worden. De mooie USB stick beschikt over een ruim oppervlakte waar uw logo duidelijk op bedrukt kan worden. Wij voorzien de siliconen USB stick goedkoop van een full colour bedrukking!

Siliconen USb stick met bedrukking

De bedrukking op de siliconen USB stick zorgt ervoor dat u een uniek relatiegeschenk creëert. Wanneer u uw bedrijfsgegevens op de budget USB stick laat bedrukken, kan de USB stick dienen als een zeer effectief promotiemiddel. U kunt de bedrukte USB sticks uitdelen aan bezoekers van evenementen of beurzen en zo een goede reclame voor uw bedrijf maken. Wanneer u als doel heeft om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten is dit zeker een goed idee! Als veel mensen de bedrukte USB stick met siliconen behuizing in bezit krijgen, zal uw logo of uw bedrijfsnaam vaak gezien worden! De bedrukking op de USB sticks is van een hoge kwaliteit en is ook in meerdere kleuren mogelijk. Zo kunt u uw logo perfect op de mooie USB sticks uit laten komen. De USB stick heeft een opslagcapaciteit variërend van 1GB tot 32GB. Ook is de USB stick in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Goedkope siliconen USB stick

Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht naar een USB stick of heeft u vragen? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen! U kunt ons personeel eenvoudig bereiken via de chat, mail of via de telefoon. Ook heeft u op onze website de mogelijkheid om een offerte of een digitaal voorstel aan te vragen. Dit is allebei geheel gratis en zonder verdere verplichtingen bij deze USB sticks van siliconen. Onze levering is altijd erg snel! Heeft u uw bestelling extra snel nodig? Neem dan even contact op met ons personeel. Er is vaak een mogelijkheid om uw bestelling van de siliconen USB-sticks met een spoedlevering te versturen.

Op www.mijnusbstickwereld.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten USB sticks. Alle USB sticks in onze webshop kunnen worden voorzien van een full colour bedrukking. Ook kunnen alle USB sticks zonder bedrukking bij u geleverd worden.

Specificaties
Afmeting53 x 17 x 8 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting26 x 9 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?