Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Stylus usb stick

Wit
Blauw
Zwart
Rood
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

USB-stick met stylus goedkoop bedrukken

Een USB-stick met stylus goedkoop bedrukken? Dat is mogelijk bij MijnUSBstickwereld. Een bedrukte USB Stylus is een zeer handig en functioneel relatiegeschenk. Achteraan de USB-stick zit een stylus, waarmee u uw apparaten met touchscreen kan bedienen. Ook zit er een pinnetje aan, die u in uw mobiel kan stoppen, zodat u uw stylus USB-stick met logo niet kwijtraakt en makkelijk mee kunt nemen. De bedrukte USB-stick is verkrijgbaar in geheugencapaciteiten variërend van 1GB tot 32GB.

Bedrukte USB-stick met stylus

Een bedrukte USB-stick met stylus is een ideaal promotiemiddel door zijn functionele karakter en lange levensduur. Uw USB-stick zal meegenomen worden naar veel plekken door verscheidene redenen. Ten eerste staan er belangrijke documenten op, die meegenomen moeten worden naar bijvoorbeeld een presentatie. Ten tweede is hij ook nog handig in gebruik door de stylus en is hij dus multifunctioneel. Tot slot is hij natuurlijk handig om mee te nemen, door het pinnetje dat u in uw telefoon kan stoppen, zodat u hem ook niet kan vergeten. Onze stylus USB-sticks zijn van goede kwaliteit en zullen nog lang door uw klanten gebruikt worden. Hierdoor komen uw USB-sticks met logo vaak en lang onder de ogen van veel mensen. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij en versterkt u uw relaties, maar zorgt u ook dat de bekendheid van de naam van uw bedrijf vergroot wordt. Onze USB-sticks zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook kunt u variëren met kleuren in uw bedrukking. Zo kunt u een combinatie maken, die perfect bij uw bedrijf past.

USB stick als promotiemiddel

Heeft u nog opmerkingen of vragen? Wilt u weten of u ideeën haalbaar zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen u het beste advies mogelijk geven. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Snelle levering nodig? Dat kan bij USBstickwereld. Wilt u toch liever een ander promotiemiddel voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op onze site: www.mijnusbstickwereld.nl. Er is nog veel meer mogelijk.

Stylus USB-stick met logo

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken van USB-sticks. Een bedrukte USB-stick met stylus is een perfecte reclamedrager. De stylus USB-stick met logo zal uw bedrijf optimaal promoten.

Specificaties
Afmeting68 x 20 x 8 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting30 x 11 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?