Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Transparante usb stick twister

Roze
Oranje
Rood
Groen
Blauw
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Transparante twister usb stick

De transparante twister usb stick, een doorschijnende usb stick, is een uniek en goedkoop promotiemiddel. Deze transparante USB sticks zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaard kleuren en kunnen bedrukte worden. Een doorschijnende usb stick met bedrukking uitdelen op een evenement, als geschenk aan relaties geven of aan klanten geven als bedankje? Hierbij vergroot deze transparante bedrukte twister USB stick uw naamsbekendheid. Ook zal de ontvanger tevredener worden over uw bedrijf, de klanttevredenheid wordt dus ook vergroot. Een transparante twister usb stick met logo is leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Deze doorschijnende usb sticks zijn leverbaar met kleine of grote opslagcapaciteiten: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB of 32GB.

Bedrukte of onbedrukte transparante USB-sticks

Een transparante rotate USB stick met bedrukking is niet alleen leuk om in ontvangst te nemen, deze transparantie usb sticks met logo als geschenk zijn ook nog heel erg praktisch. Het is ook mogelijk om goedkope onbedrukte transparante USB-sticks te bestellen bij ons. Op zoek naar bedrukte of onbedrukte transparante USB-sticks? Bij usbstickwereld vindt u USB-sticks leverbaar in 5 transparante kleuren naar keuze met opdruk. Uw bedrukking is duidelijk te zien op de doorschijnende behuizing. Logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking op de transparante twister USB-sticks kan snel en goedkoop geregeld worden bij usbstickwereld. De bedrukking van de goedkope transparante twister USB sticks is mogelijk in alle kleuren. Deze doorschijnende USBsticks zijn dus volledig te personaliseren naar uw wensen.

 

Offerte en digitaal voorstel

Heeft u nog vragen over de doorschijnende twister usbsticks met opdruk? Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten via de chat, mail of telefoon. Ook maken wij graag gratis en zonder verplichtingen een offerte voor u. Bij een digitaal voorstel maken wij een digitaal voorbeeld van deze transparante usb stick met uw persoonlijke bedrukking erop. 

Specificaties
Afmeting55 x 19 x 10 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons