Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Twister usb stick

Wit
Lichtgroen
Geel
Paars
Lichtblauw
Roze
Groen
Blauw
Rood
Donkergroen
Zwart
Donkerblauw
Donkerrood
Oranje
Felrood
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Full Color
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Twister usb stick

De Rotate USB-stick goedkoop bedrukken met uw logo kan bij Premiumwereld. Een bedrukte, roteerbare USB-stick is een effectief relatiegeschenk. Deze twister USB-stick met logo is een memory stick met een draaibare metalen clip, waardoor er geen losse dop is die kwijt kan raken. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende geheugencapaciteiten, variërend van 1GB tot 32GB.

Usb sticks effectief promotiemiddel

Bedrukte of gegraveerde usb sticks zijn een uiterst effectief promotiemiddel door de lange levensduur en het functionele karakter. Uw klanten zullen uw draaibare USB-stick met logo vaak gebruiken en meenemen naar verschillende plekken, omdat er belangrijke documenten op staan.  Doordat hij wordt meegenomen naar die verschillende plekken zullen ook veel andere mensen uw bedrukte USB-stick zien. Onze geheugen sticks zijn van goede kwaliteit, hierdoor gaat uw USB-stick lang mee en zal deze lange tijd onder de ogen komen van verschillende mensen.  Hiermee  maakt u niet alleen uw klanten blij, maar zorgt u ook voor een vergroting van uw naamsbekendheid. U kunt uw flash drive op beide zijden van de metalen clip laten personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam. De twister USB-sticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook de kleur van de opdruk kunt u zelf kiezen. Zo kunt u perfecte combinaties maken, die het beste bij uw bedrijf passen. Wilt u de USB-stick niet bedrukken met uw logo, maar graveren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Twister USB-stick met bedrukking

Heeft u nog vragen of weet u niet of uw ideeën haalbaar zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met de medewerkers van deze online winkel voor USB sticks, want er is ontzettend veel mogelijk.  Zij zullen u de beste adviezen geven, zodat u uiteindelijk uw klanten het meest perfecte USB-stick relatiegeschenk kan geven. Onze levering  van de bedrukte en onbedrukte USB sticks is erg snel! Als u snel uw bedrukte usb stick als promotiemiddel nodig heeft, neem dan contact op en wij kijken wat we kunnen doen.  Wilt u toch liever een andere USB-stick met bedrukking? Neem dan een kijkje op onze site: www.mijnusbstickwereld.nl. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van de USB sticks.

Usbstickwereld heeft al jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop van rotate USB-sticks en het goedkoop bedrukken ervan. De bedrukte twister flash drives zijn ideale reclame dragers voor uw bedrijf, organisatie of vereniging.

 

Specificaties
Afmeting59 x 20 x 11 mm
DruktechniekTampondruk, digitale bedrukking of gravure
Logo afmeting25 x 12 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleurenFull color
Optie voor gravureJa
Standaard levertijd10 Werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?