Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Twister usb stick met doming

Groen
Lichtblauw
Rood
Wit
Donkerblauw
Roze
Blauw
Oranje
Zwart
Grijs
Paars
Geel
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Twister USB-stick met doming goedkoop laten bedrukken

Twister USB-stick met doming goedkoop laten bedrukken?  Bij mijnusbstickwereld.nl bedrukken wij snel en goedkoop de draaibare USB stick met doming met uw bedrijfsgegevens erop! De twister USB-stick beschikt over een metalen clip die de functie van de dop vervangt. Zo is er geen losse dop meer die u kwijt kunt raken. De roteerbare USB-stick met doming is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten variërend van 1GB tot 32GB.

Roteerbare USB-stick met doming

De roteerbare USB-stick met doming laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens zorgt voor een unieke uitstraling van de geheugenstick. Door de bedrukking zal de twister USB-stick een zeer geschikt relatiegeschenk worden. Laat u logo, bedrijfsnaam, slogan of website op de mooie USB-sticks met doming bedrukken en u heeft het perfecte geschenk om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroten.

Rotate USB-stick

De rotate USB-stick met bedrukking is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. De bedrukking is mogelijk in alle kleuren en u kunt hem geheel zelf creëren. Zo kunt u de twister USB-sticks met opdruk geheel naar eigen wens maken en zorgen wij ervoor dat ze goedkoop en snel bedrukt worden. Wilt u liever een gravure op de draaibare USB-sticks met doming hebben staan? Ook dat is mogelijk!

Digitaal voorstel usb sticks

Op onze website kunt u gratis een digitaal voorstel en een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en kan u zeker helpen met het maken van uw keuze tussen het ruime aanbod aan usb sticks in onze webshop. Het digitaal voorstel geeft u alvast een voorproefje van het eindresultaat van de bedrukking op de twister USB-stick met doming. Bedrukte of onbedrukte roteerbare USB-sticks, de levering is altijd snel!  Een snelle levering is iets waar wij zeker naar streven. Heeft u de USB-sticks met doming extra snel nodig? Neem even contact op met onze medewerkers, vaak is er de mogelijkheid om uw bestelling met een spoedlevering te verzenden!

 

www.mijnusbstickwereld.nl is de beste online webshop op het gebied van USB-sticks met opdruk. Het grootste aanbod aan roteerbare usb sticks met bedrukking vindt u op onze website. Jarenlange ervaring en de beste service! Twister USB-sticks met logo zijn een ideaal reclamemiddel voor uw bedrijf en zullen uw bedrijf dan ook zeer goed promoten!

Specificaties
Afmeting59 x 20 x 11 mm
DruktechniekDoming
Logo afmeting25 x 12 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons