Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Twister USB stick met micro USB

Groen
Rood
Wit
Donkerblauw
Blauw
Oranje
Zwart
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Twister USB stick met opdruk bestellen

Een twister USB stick met opdruk bestellen? Wij voorzien goedkoop de mooie USB sticks van uw bedrijfsgegevens. Laat de mooie draaibare USB sticks bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan en u creëert een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf.

Rotate USB stick

De roteerbare USB-stick beschikt over een normale USB aansluiting aan de ene kant, en een micro USB aansluiting aan de andere kant die in alle Android apparaten gevestigd kan worden. Zo kunt u altijd uw bestanden op mobiele apparaten openen. Ook kunt u met deze USB stick eenvoudig bestanden verplaatsen tussen alle apparaten die u in uw bezit heeft.  De rotate USB stick heeft een draaibare metalen clip. Dit zorgt ervoor dat er geen losse doppen meer  zijn die u kwijt kunt raken.

Draaibare geheugensticks graveren

De twister USB sticks kunt u goedkoop laten bedrukken bij mijn USB stick wereld. De bedrukking is full colour en in een hoge kwaliteit. De bedrukking is mogelijk in alle kleuren. Wilt u graag gegraveerde USB sticks? Dat kan ook! Geef uw roteerbare USB sticks een chiquere uitstraling en laat de draaibare geheugensticks graveren met uw bedrijfsgegevens. Heeft u als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dan moet u zeker de roteerbare USB sticks laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Gebruik de bedrukte rotate geheugensticks als reclamemiddel voor uw bedrijf en deel ze uit op grote evenementen. Veel mensen krijgen zo uw logo of bedrijfsnaam te zien en dit zal zeker uw naamsbekendheid vergroten!

Twister USB sticks goedkoop laten bedrukken

Heeft u nog vragen of weet u niet of uw ideeën haalbaar zijn? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers! Zij zullen er alles aan doen om uw te helpen met uw vragen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken.

Bedrukte draaibare USB sticks

Onze levering is altijd snel! Heeft u uw bedrukte draaibare USB sticks extra snel nodig? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan kijken of er de mogelijkheid is om de USB sticks met een express levering te verzenden. Bij USBstickwereld hebben we jarenlange ervaring en zijn wij gespecialiseerd in de in- en verkoop van relatiegeschenken. De bedrukte twister USB stick zal een ideale reclamedrager zijn voor uw bedrijf en zal uw bedrijf optimaal promoten.

Specificaties
Afmeting65 x 20 x 11 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting23 x 12 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons