Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Twister vierkante usb stick

Wit
Blauw
Rood
Groen
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Bedrukte vierkante usb stick

Uw draaibare vierkante USB stick goedkoop bedrukken kan bij Mijn USB Stick Wereld. Een USB Stick in de vorm van een vierkant is makkelijk mee te nemen en makkelijk te herkennen, waardoor je de square USB Stick niet kwijt zult raken. De bovenste schijf van de Twister USB stick is draaibaar. Als u deze schijf draait gaat de USB in de vorm zitten. Zo zal de bedrukte USB stick niet beschadigen.

Voordelen draaibare square USB Stick

Een bedrukte USB stick is een zeer doeltreffend promotiemiddel. Heeft u een vierkant logo? Dan is deze USB stick perfect voor u. Op uw USB stick staan belangrijke documenten, die door uw klanten zullen worden meegenomen naar bijvoorbeeld een vergadering. Zo zullen veel mensen de USB stick met logo zien. Onze USB sticks zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Ze gaan dan ook lang mee. Hierdoor zal de vierkante USB stick met logo nog lang onder de ogen komen van veel mensen. U maakt dus niet alleen uw klanten blij met een bedrukte vierkante USB Stick, maar zorgt ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid.

Mogelijkheden

De twister USB stick heeft verschillende geheugencapaciteiten. Deze variëren van 1 GB tot 32 GB. De vierkante, draaibare USB is 44 mm bij 40 mm bij 10 mm groot. Het maximale formaat van het logo is 31 mm bij 31 mm groot, maar een kleiner formaat is ook mogelijk. De square USB stick is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bedrukking kan ook in verschillende kleuren. Zo kan u een combinatie maken, die perfect bij uw bedrijf past.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen u de beste adviezen geven. Heeft u de bedrukte USB stick snel nodig? Neem dan contact op met onze werknemers en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Er zijn natuurlijk nog vele andere mogelijkheden. Neem voor deze mogelijkheden een kijkje op: www.mijnusbstickwereld.nl. 

Onze werkgevers zijn al jarenlang actief in het in- en verkopen van USB sticks. Het goedkoop bedrukken van uw square USB Stick doet u het beste bij ons. De vierkante USB Stick met logo zal uw bedrijf, organisatie of vereniging nog lang en goed promoten.

Specificaties
Afmeting44 x 40 x 10 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting31 x 31 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?