Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Usb opklipbaar

Blauw
Zwart
Wit
Groen
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
2 - 5 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
Anders

Informatie

Goedkoper USB stick met clip

Een USB stick die je overal gemakkelijk op kunt klikken, dat is de opklikbare USB stick. Deze handige USB stick met opdruk beschikt over een clip waardoor hij op offertes, papieren en belangrijke documenten kan worden geklikt. Zo raak je de USB stick met opdruk minder snel kwijt en houd hij papieren bij elkaar. De USB stick met clip kan goedkoop bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken. Door het bedrukken van de mooie memorysticks creëert u een relatiegeschenk dat op vele gebieden ingezet kan worden. U kunt bijvoorbeeld de bedrukte USB sticks met clip gebruiken als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Door de full colour bedrukking kunnen de USB sticks ook als reclamemiddel voor uw bedrijf ingezet worden. De USB sticks met opdruk zijn ideaal om uw bedrijf te promoten en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. De bedrukking van de USB sticks is mogelijk in alle kleuren. Ook kan er in meerdere kleuren bedrukt worden. Zo kunt u uw logo perfect uit laten komen op de mooie opklikbare USB sticks.

Gepersonaliseerde USB sticks

Wilt u graag vooraf een digitaal beeld waarop u het eindresultaat van de door u ontworpen USB sticks kunt zien? Dat kan! U kunt op onze website een digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Ook een offerte kan gratis en vrijblijvend aangevraagd worden!

Snelle levering USB sticks

Wanneer u een bestelling plaatst bij mijn USB stick wereld zullen uw spullen altijd snel geleverd worden. Een  snelle levering is namelijk iets wat wij erg belangrijk vinden. Daarom heeft u ook vaak de mogelijkheid om uw bestelling met een express levering te versturen zodat u uw spullen extra snel in huis heeft. Voor de mogelijkheden van een express levering kunt u terecht bij ons personeel. Ons team heeft al jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen en zal u dan ook altijd kunnen helpen met uw vragen. Ons team is eenvoudig bereikbaar via chat, mail en telefoon. Op www.mijnusbstickwereld.nl vindt u een groot assortiment aan allerlei soorten USB sticks die wij goedkoop voorzien van een full colour bedrukking. Bent u opzoek naar mooie USB sticks die met uw logo bedrukt kunnen worden? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Specificaties
Afmeting52 x 28 x 6 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting43 x 15 mm
Minimale afname100
Standaard levertijd14 werkdagen
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureNee
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?