Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Vierkante usb stick

4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Square USB-Stick met bedrukking

Een vierkante USB-stick goedkoop bedrukken kan bij mijn usb stick wereld. Een square USB-Stick is een erg nuttig en origineel relatiegeschenk. Je kunt de USB-stick in de vorm van een vierkant niet alleen bedrukken, maar ook graveren is mogelijk. De minimale geheugencapaciteit is 1GB en de maximale is 32GB, maar u kan ook voor een geheugencapaciteit daartussenin kiezen. 

Gegraveerde USB-stick met logo

Een gegraveerde USB-stick is een goed promotiemiddel doordat hij zo lang meegaat en hij natuurlijk erg handig is. Uw square USB-stick met logo zal door uw klanten meegenomen worden naar verscheidene plekken, omdat er zeer belangrijke documenten op staan. Deze moeten vaak meegenomen worden, naar bijvoorbeeld een presentatie of een belangrijke vergadering. Hierdoor zal de vierkante USB-stick door veel mensen gezien worden. Bovendien zijn onze USB-sticks van goede kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben. Dit heeft als gevolg dat uw USB-stick met logo nog vaak onder de ogen zal komen van verschillende mensen. U maakt dus niet alleen uw klanten blij en versterkt uw relaties, maar zorgt ook nog eens voor een vergroting van uw naamsbekendheid. U kunt de vierkante USB-stick bedrukken op beide kanten. De USB-stick is in meerdere kleuren verkrijgbaar, net zoals de bedrukking, zodat u een combinatie kan maken, die perfect bij uw bedrijf past. Wilt u een wat chiquer of serieuzer relatiegeschenk? Dan kan u er natuurlijk ook voor kiezen om uw USB-stick met logo te laten graveren.

Vierkante USB stick relatiegeschenk

Heeft u nog opmerkingen, vragen of weet u niet of uw ideeën haalbaar zijn? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij zullen u de beste adviezen geven. Laat u inspireren door onze unieke concepten om uw relaties te verrassen. Heeft u de square USB-sticks snel nodig? Neem contact op met onze werknemers en wij kijken wat mogelijk is. Voor meer mogelijkheden voor promotiemiddelen kunt u altijd op onze website kijken www.mijnusbstickwereld.nl. 

Specificaties
Afmeting64 x 21 x 7 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting31 x 12 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Spoed levertijd4 - 5 werkdagen
Standaard levertijd14 werkdagen
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?