Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

USB sticks met eigen ontwerp

Beroeps USB sticks met eigen ontwerp

USB sticks met eigen ontwerp zijn een leuk en praktisch relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf. Het is makkelijk uit te delen op beurzen of evenementen. Door het logo of de website van uw bedrijf op de beroeps USB sticks te laten drukken zal iedereen uw bedrijfsnaam kunnen zien . Hierdoor zult u een stuk meer naamsbekendheid genereren. Door het opvallende ontwerp van de USB sticks zal er veel naar gekeken worden en zeker bewaard worden. Door onze ruime keuze aan geheugencapaciteiten zit er voor u zeker een mooi formaat bij.

Beroeps USB sticks

De beroeps USB sticks zijn speciaal voor specifieke beroepen gemaakt. Hierdoor is het een erg origineel geschenk of promotieproduct. De bedrukte of onbedrukte USB sticks zijn al vanaf een kleine oplage te bestellen en kunnen snel geleverd worden. Heeft u de USB sticks binnen een hele korte tijd nodig? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden van een spoedlevering te bekijken. De metselaar USB stick is bijvoorbeeld erg leuk om uit te delen als relatiegeschenk op een bouwplaats of aannemersbedrijf.

Bedrukte beroeps USB-sticks

Door op de bedrukte beroeps USB sticks uw logo of website te laten zetten kunt u een groot publiek bereiken door deze uit te delen. Uw bedrukking wordt op de achterkant van de USB stick gedrukt. Wilt u weten hoe de memorysticks eruit komen te zien? Laat dan gratis en vrijblijvend een offerte en digitaal voorstel maken. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaat ons team aan de slag om de bedrukte beroeps USB sticks voor u te maken. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de chat, mail of per telefoon.