Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Sleutel USB stick

Rood
Roze
Blauw
Zwart
Grijs
Limegroen
1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

USB-Stick key met logo

Een USB-stick key goedkoop bedrukken met logo kan bij mijn usb stick wereld. Een USB-stick sleutel is een zeer effectief relatiegeschenk. Deze Key USB-stick is een USB-stick in de vorm van een sleutel, zodat hij makkelijk mee te nemen is. De USB-Stick key met logo is verkrijgbaar met verschillende geheugencapaciteiten, variërend van 1GB tot 32GB.

Key USB stick

U kunt uw USB-stick niet alleen laten bedrukken, maar ook graveren is mogelijk. Een bedrukte USB-stick is een uiterst effectief promotiemiddel door zijn functionele karakter. De Key USB stick is makkelijk mee te nemen, doordat er een gat bovenin zit. Daaraan kunt u hem aan een sleutelbos hangen en makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een belangrijke bedrijfsvergadering of  presentatie. Hij zal dus vaak naar verschillenden plekken meegenomen worden. Hierdoor zullen veel mensen uw bedrukte of gegraveerde USB-stick zien. Ook zijn onze relatiegeschenken van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en dus lange tijd onder de ogen van verschillende mensen komen. Hiermee maakt u niet alleen uw klanten blij met een handige, gegraveerde USB-stick, maar zorgt u ook nog voor een vergroting van uw naamsbekendheid. U kunt de sleutel USB laten bedrukken of graveren aan beide kanten. De USB-stick is verkrijgbaar in verschillenden kleuren. De bedrukking is ook mogelijk in meerdere kleuren, zodat u de combinatie kan maken, die het beste bij uw bedrijf past. 

Bedrukte sleutel USB-stick met logo

Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze Key USB-Stick? Onze werknemers staan altijd voor u klaar en zullen u de beste adviezen geven, zodat uw klanten kunnen genieten van het beste relatiegeschenk mogelijk. Door onze jarenlange ervaring is de levering erg snel. Heeft u de bedrukte USB-stick snel nodig? Neem dan ook contact op met onze werknemers en wij kijken wat mogelijk is. Weet u het toch niet helemaal zeker of bent u nog niet helemaal overtuigd? Neem dan een kijkje op onze site: www.mijnusbstickwereld.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wij zijn al jarenlang actief in het verkopen van relatiegeschenken en het goedkoop bedrukken ervan. Hierdoor kunnen wij u de beste adviezen geven. De bedrukte sleutel USB-stick met logo is een optimale reclamedrager en zal uw bedrijf optimaal promoten. 

Specificaties
Afmeting57 x 32 x 3 mm
DruktechniekTampondruk
Logo afmeting21 x 13 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons