Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Platte usb stick

1GB
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
Gravure
Full Color
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Platte USB-stick met logo als promotiemiddel

Een platte USB-stick met logo als promotiemiddel voor uw bedrijf? Dat is zeker een goed idee! Bij usbstickwereld vindt u verschillende platte USB-sticks met bedrukking.De platte USB-stick met opdruk is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten van 1GB tot aan 32GB.

Goedkoop platte USB-sticks

Goedkoop platte USB-sticks laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Wij voorzien de mooie USB-sticks van een bedrukking van hoge kwaliteit. Een platte USB-stick met opdruk is een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. De USB-sticks met opdruk zijn van een goede kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Kiest u liever voor een gravure op de platte USB-sticks? Ook dat is mogelijk! Wij graveren of bedrukken de mooie USB-sticks precies naar u wens. De mogelijkheden zijn eindeloos!

USB-stick met bedrukking uniek relatiegeschenk

Een USB-stick met bedrukking is een uniek relatiegeschenk wat ook zeer effectief zal zijn! Laat uw bedrijfsgegevens duidelijk in zicht brengen op de platte USB-sticks en u zult volop reclame maken voor uw bedrijf! Een flat USB-stick met logo is een geschikt geschenk voor uw klanten of zakenrelaties. Ook kunt u ze uitdelen op evenementen of beurzen. Zo krijgen veel mensen de memorysticks met uw gegevens erop in handen en zal uw naamsbekendheid vergroten!

Offerte usb stick

Gratis een digitaal voorstel en een offerte aanvragen? Ook dit kan op onze website! Vraag gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan en u krijgt alvast een digitaal beeld van uw bedrukking op de door u gekozen USB-stick. Zo kunt u zien of alles naar wens is of dat er nog iets aangepast moet worden.

Heeft u vragen of opmerkingen over een product of over de personalisatie mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers! Zij kunnen u gegarandeerd verder helpen en u de beste adviezen geven!

Online webshop USB-sticks

Mijnusbstickwereld, de beste online webshop voor alle soorten USB-sticks! De beste webshop voor USB-sticks met bedrukking en onbedrukte USB-sticks. USB-sticks met opdruk zullen uw bedrijf zeker goed promoten en uw naamsbekendheid vergroten. Bij mijnusbstickwereld hebben we de beste service, een snelle levering en jarenlang ervaring op het gebied van relatiegeschenken!

Specificaties
Afmeting74 x 21 x 7 mm
DruktechniekTampondruk of gravure
Logo afmeting35 x 12 mm
Minimale afname100
Maximale aantal kleuren4
Optie voor gravureJa
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons